Kur'an Nesli Derneğin'de İmam Mehdi (a.f) Doğum Günü Kutlaması 2018

Kur'an Nesli Derneğin'de İmam Mehdi (a.f) Doğum Günü Kutlaması 2018

Allame Tabatabai Kur'an Nesli Dernek binasında yapılan Hz. İmam Mehdi'nin (a.f) doğum günü programı , 6 Mayıs 2018 pazar günü saat 11'de kutlandı.

Programa kurs hocalarından Kadir Akbalık'ın okuduğu Kur'an tilaveti ile başlandı.Değerli Ehlibeyt alimlerinden Abbas Kazimi hocanın konuşması ile devam etti.Konuşmasında İmam'ı Zaman'ın zuhurundan  bahsetti.

Raziye Koca ve Mehti Koca'nın okudukları şiirin ardından Kadir Akbalık seslendirdiği ilahisiyle devam etti.Kurs öğrencilerinden Rugayye Varol ise işaret dilini kullanarak Kadir Akbalık'ın ilahilerine eşlik etti.Akabinde Aliekber Hanbaba ve Masume Zeynep Altan şiirlerini okudular.Yine kurs öğrencilerinden Hüseyin Kement'in sunuculuğunu yaptığı programda Yusuf Cihat'ın seslendirdiği ilahiyle, kız öğrencilerin ilahileri,şiirleri ve erkek öğrencilerin ilahileriyle keyifli anlar yaşandı.

Kur'an Nesli Derneği müdürü Veli Koca'nın yaptığı konuşmadan sonra kurs öğrencilerinden adı Mehti olanlara ve birinci cüz,ikinci cüz, fecr suresine kadar ezberleyen öğrencilere hediyeleri verildi.Program sonunda pasta kesimi ve ikramı yapılarak,cemaat namazı kılındı.